zaterdag 12 mei 2012

Een vrolijk lied: Koekoek, over de bijzondere uitspraken van Sierd de Vos

Justine Pelmelay is nog steeds niet klaar met de scheepsramp van de Costa Concordia. Samen met haar man Ronald zat de Capelse zangeres op het cruiseschip, toen het in januari voor de Italiaanse kust verging.

Net als de andere overlevende slachtoffers heeft Justine een schadevergoeding van 12.500 euro aangeboden gekregen. Samen met zeven anderen heeft ze die geweigerd, omdat ze het niet genoeg vindt. Ze heeft een letselschade-advocaat in de arm genomen en wil een rechtszaak beginnen om 17.500 euro vergoed te krijgen.

Therapie
Volgens de zangeres heeft ze na de scheepsramp optredens moeten afzeggen, is ze spullen kwijtgeraakt en moest ze in therapie om over de psychische gevolgen van het ongeluk heen te komen.

Lied
Haar therapeut heeft haar voorgehouden dat ze ook positieve dingen moet ontlenen aan haar angstige belevenissen. Daarom maakte ze samen met haar man een vrolijk lied: Koekoek, over de bijzondere uitspraken van sportverslaggever Sierd de Vos. Eerder maakte het tweetal al een lied over de scheepsramp. Vrijdag vertrekt ze naar Italiƫ om dat op te nemen voor een tv-station.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten