woensdag 11 april 2012

Sierd de Vos wordt speciale verslaggever voor VI Oranje

Sierd de Vos, verslaggever VI OranjeSierd de Vos is komende zomer tijdens het EK Voetbal de speciale verslaggever van RTL7 in Polen en Oekraïne. Hij zal voor VI Oranje exclusieve interviews en reportages maken over de verrichtingen van het Nederlands Elftal. Naast Sierd de Vos zijn ook Voetbal International-verslaggevers Simon Zwartkruis, Tom Knipping en Iwan van Duren te zien in VI Oranje.

RTL7-directeur Marco Louwerens in het blad Voetbal International: "Sierd de Vos lijkt me een heel goede voor het EK, net als de inbreng van de VI-verslaggevers. Zoals zij tijdens reguliere uitzendingen van Voetbal International aan de bar zitten om over hun club te praten, zo zullen zij tijdens het EK via een verbinding met Oekraïne en Polen vertellen over hun ervaringen."

Sierd de Vos werkt op dit moment als verslaggever en commentator voor Sport 1 en RTL7. Hij afficheert zichzelf graag als 'de culturele commissie van Sport 1' en laat de kijker in die hoedanigheid onder meer weten waar de beste restaurants zich bevinden, maar ook wat er zich allemaal in de privélevens van de voetballers afspeelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten